Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du fattas mig...


Saknar Din sköna säng, men allra mest så saknar jag Dig

 

Utan kärleksfull omfamning

känns natten långt mer

än bara kall

för ända in i märgen

ristar längtan

in ditt vackra namn

 

Saknar lugnande andetagsvärme

i sängkammarmörker

och sömndruckna kyssar

i gryningen

som villigt bäddar för mer

 

Önskar sista ordet

inte var sagt

 

Hör min tysta bön...

 

 

förlåt




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-19 04:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag fäller en tår med dig i dessa vackra igenkännande ord.
2016-03-20

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sinnlikt vacker.
Alldeles förträffligt bra.
Hoppas ni återupptar bekantskapen.

TBG.
2016-03-19

  mike irow
du vågar...din kärlek är starkare
och svagare i längtan...
du svävar i längtan
och går av på det vackraste sättet
någonsin...som önskar sista
ordet inte var sagt....
gillar skarpta1!
2016-03-19

  DominiQueen
Ååååå låt Kärleken föra er fram
För att låta tona inget förlåt
Bara ett sällsamt tack
Ögon som tindrar
Kudden blir tung
Ni älskar
Igen

LoveBlessings
Vackra Poetiska syster
i kärlekens sensuella
bädd av skälvande poesi
Din vän
DominiQue
2016-03-19

  Valkyria-Fatale
Igenkänning! Jag saknar också....det känns tomt i stora breda dubbelsängen. // V-F
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP