Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historisk farkost




Den gröna båten

Har tagit med sig
Liv många gånger

Besegrat stormande
Hav. Fler gånger än
Man någonsin kan förstå

Väntar på att färdas
Med dig till ditt bultande
Hjärta. Bland susande Palmer
där på din Ö. Fylld av längtans
Mjuka sand. Där Den ligger
Begravd i en magisk skattkista
Som inga lycksökande pirater
hitintills någonsin lyckats finna

Hjärtlös vankar Du otåligt
På Landbacken
Fast det inte ska vara möjligt
Och den gröna Båten väntar
att färdas åter Till ditt Guldhjärtas
Fantasirika Ö.

Efter det att regnet sköljt bort
Glömskans smuts från vårt
Gemensamma ansikte.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-19 17:11



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
underbart diktat! en av dina bästa helt klart =)
2016-03-20

    ej medlem längre
Åhh vilken längtan, att helas, renas, sammanföras! Vackert!
2016-03-20

  Bossepoet från Österbotten
Sorgsen ton i den
drömska bilden av längtan
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP