Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag nog nämnt någon gång redan behöver affirmationsprocessen stundom föregås mer specificerat för att jag inte ska gå helt vilse på vägen ...


När du berör mig ...

... och din blick
fångar min själ ...

... eliminerar du
alla mina begränsningar
väcker alla känslor 
inom till liv ...

... och bjuder
alla anständiga 
tankar och fantasier farväl ...

Får mig att välkomna
det som är menat att bli ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-19 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP