Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men hjärtat kan inte glömma


Jag vill inte älska dig, då du aldrig älskade mig som du sa

 


Berör inte


ett längtande hjärta


genom att tända eldar


du själv aldrig kan släcka


om du ändå trots allt


har tänkt dig


att gå


 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-22 00:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fint du skildrar kärlekens smärta..
2016-03-22

  Per Drysén
Återigen en famtastisk form med ett kraftfullt budskap om respekt för diktarjaget. Snyggt!
2016-03-22

    AgnesKenshin
skitsvårt ju!..
2016-03-22

    ej medlem längre
Aj. Den gjorde ont.

Jag har varit skitstöveln på ena sidan och den med krossade drömmar på andra.

Du tar verkligen fram smärtan för bägge med dessa ord

Tack
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP