Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnaden i rummet


Tystnadens sång

En blick sveper över rummet
endast i mötet anas liv
ett kort ögonblick...
sedan ingenting

Blicken kastar som blixtar
muller när blixtarna slår
mullret ekar till tomhet
tystnaden fäller sin tår

Tåren faller i stillhet...
tystnaden sjunger i moll

En sång om det som var...

En blick sveper över rummet
den ger inga svar
det fanns ingen fråga
svaret utan skäl, därav

Blicken sveper tom
skiljer ej natt från dag
blickens kastade blixtar
mullrets ekande slag

En tår i ett vilande hav...
tystnaden sjunger i moll

En sång om det som var...



© Peter Söderqvist




Fri vers (Prosapoesi) av Peter Söderqvist
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-22 19:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt skrivet om dessa blickar...
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Söderqvist