Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Friheten är skör och behöver dagens ljus


Vi byggde ett frihetens hus

Vi byggde ett frihetens hus
vi byggde det sten för sten
i mörkrets dundrande sken
såg vi allt bli till grus
vi byggde ett frihetens hus

© Peter Söderqvist




Bunden vers av Peter Söderqvist
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-18 23:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
frihet hur smakar den för den bakom galler - bittert att den inte nå
frihet är själens vinge
den ser planeten då den svävar fritt
som fågeln

önskar inget den är
2024-03-19

  Alysse VIP
Mycket tänkvärt och bra skrivet
2024-02-21

  Alysse VIP
Mycket tänkvärt och bra skrivet
2024-02-21

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2024-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Di Leva ställde i en av sina sånger en relevant fråga: "Vad är frihet?"
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Söderqvist