Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och mannen likaså...


Kvinnan är skapad att älska och älskas

  

 

 

 

"Hon är en

 kärlekens gudinna

och du vill ha henne

med både kropp

och själ

NU"

 

Åh, denna själens mest underbara boning

med vilt rusande, berusande doft 

av ljuvligaste Kvinna

sensuellt vibrerande 

kroppsnära sinnligt kryddad

sprungen ur allra mjukaste former 

så härliga bröst och rosiga små knoppar 

stjärtens fina fasta greppvänliga rundning

svängande höfter och innanlårens sidenhud

 halsen, axlar att smekande kyssa

och så det allra vackraste, mest åtråvärda

bland kärlekens ljuvliga, himmelska skatter

hennes heta livsgivande evigt flödande källa

till skapandets magiska underbara under

med smak av vildhallonens sötma

och ett litet stänk av havets salt

skall evigt gränslöst älskas

med kyssar överösas

och vördnadsfullt 

avnjutas

 hela

 *

 

"Låt henne få vara din Drottning

så gör hon dig till kung

i sitt kärleksfulla

hjärta"

§ 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-22 21:56



Bookmark and Share


  M:tin
Helt underbar!!!!!!
2016-09-30

  Micael Axelsson
Hänfört förförd, flyter jag fram genom texten, och för mitt inre öga formas hon - bit för bit, och sakta förnimmer jag hennes smak o doft och låter mig förledas, ty det här är en beundransvärd hyllning till alla dessa ljuvliga kvinnor.

"Låt henne få vara din Drottning
så gör hon dig till kung
i sitt kärleksfulla
hjärta" - tydligt talande, och väldigt kärnfullt, och ett gott råd att ta till sig och försöka följa & eftersträva
2016-03-30

  Nils-Robert
vad kan man mer säga ....lysande
2016-03-23

  mike irow
beundrar...
2016-03-23

    ej medlem längre
Precis så.
Tänk om alla kunde läsa din text här, anamma och bruka den, tänk vilken härligt erotisk värld vi skulle leva i då där kärlek, lust och åtrå blommade istället för våld och hat.

Din hyllning ritar med sina ord, bildligt och skriftligt, en växande längtan i mig.

Tack återigen för en välskriven och vacker text.
2016-03-23

  Fem hjärtan VIP
Så vacker hyllning i text och form !
2016-03-22

  Leo Rudolphzon
När sanning
Bärs fram
Då kan de lätt
Bli stark
Då får två val att välja
Ena är säga
Nä de inte sant
Eller
Jo de är sant men ...
Vi poeter
Vi ser mera än så
Tack för du gav mej orden
Som jag har sökt

Ett plus tycker du ska
Du ritar med meningarna
Och får ihop en dikt av kvalité
De ska jag prova
2016-03-22

  Solstrale VIP
Förutom fisken estetiken i texten och pyramiden under, så blev det ett underbart poetiskt avtryck ikvällningen! Tack!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP