Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dim >

 

 

så tonar dina händer ut mig

mjukt och varsamt

och hur jag andas i dina ögon

 

Ser du på mig där jag naken ligger inför dig, hur det svarta i dina ögon blandas med himmelsblått. Varsamt andas du längs mina bröst, ögonblicket, när du väntar in mig, dina ögon, din mun mot min hud och väntan. 

 

Ser jag färger måla min kropp, regnbågsskuggor som flyr och allt jag kan göra är att le mot dig som svar. Och det är precis där, just i det ögonblicket jag vet varför.

 

Varför allt är.

 

Ser jag dig, fnittrar till i själen och mina händer rufsar om ditt hår utan att veta varför egentligen. Och hur du får mig att glömma allt jag ville minnas. Tonar jag ut, låter dig älska mig.

 

är du så bländande vacker

med händerna i bön

över mig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-03-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso