Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P. aranormal





Det är i den täta morgondimman
Bakom banalitetens
ansikte
som det drar sig mot
ett större tillstånd
av insikt.

Mer än någon annanstans
bland kurbitsmålningar
och cyberrymds förklaringar

En halvkilometer bort
andas resterna av det
gamla Klostret,någonting
som drar omkring,rensar
bort och ser till att det
Omöjliga blir möjligt.

Det hänger en ram innanför
ditt ansikte som håller ditt
Förstånd på plats inuti
den skeva verkligheten

Så inte fantasin flyter ut
i sitt ofattbara naiva bekräftelsebehov

Likt en vettlös Teaterscen
som rymt från Rymden
på väg. . bortifrån
och nu spelar upp sig själv.

Ändå vet du som varit med förut
och går omkring så trygg. ..
fastän logiken är borttappad
och inte finns kvar sedan länge

Att Existensens moln är fler
än tanken anar. ..

Möjligen är vi
bara ett par spadtag bort
Ifrån det insiktfulla
som ger oss lösningen.

Varför vi är här och evigheten
slösar bort sin tid med oss

Molnhästar betar
Bortom livets scen

. .. ...väntar på dig.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-23 06:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra ...
2016-03-29

  Carl Mikael Fäldt
Jag är böjd att hålla med Sten W!

"texten borde bli en klassiker i poesins universum" (citat. S Wiking)

Som medskribent här på poeter.se vill jag hoppas fler vågar visa sin genialitet.

Du skriver texter i en stil som ingen kan kopiera!

Stor applåd!!!
2016-03-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Molnhästar betar bortom.....borde bli en klassiker i poesins universum.
2016-03-23

  gunnnar nylund VIP
Genom skal och fosterhinnor färdas
tanken i sin strävan, mot de okända existensiella frågornas olösta mysterier.
Bra text vetja!

2016-03-23

  Bossepoet från Österbotten
Insiktsfullt.
2016-03-23

    ej medlem längre
det isa valde ut och:

puckly med blindspadar
-utmärkt+
2016-03-23

  i af apa
molnhästar
betar ...

en sådan rymd
den här texten rymmer
jag rymmer med den
på nåt vis...
2016-03-23

  Klara Ord VIP
Svindlande text med många bottnar.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP