Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L E

Du gör inte ont i mig längre
jag vaknar en morgon och andas luft utan dig
som en tumör i lungan
en knapp i hjärtat
ett ljus i mörkret

men jag vågar inte kalla det framsteg




Fri vers av Tolte
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-23 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte