Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just de parallella liven

 

Det är just de parallella liven

i ett kärleksförhållande

som skapar långsiktigheten

 

När den daglig passionen tryter

vilar man tryggt i vänskapligheten

som bär över bördor och brister

 

Ensamvargen försonas med sitt öde

den familjeanknytna finner ro

den latenta konflikten pareras

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-23 18:24



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Klokt och vackert. Att vandra samma väg men just bredvid.
2016-04-01

  Änglaögon
Fint skriftat om mogen kärlek.
2016-03-26

  Solstrale VIP
Så ska det vara ... Kanske... Men jo! Bra! Tack!
2016-03-23

  karenina VIP
Fint. Nära, men med frihet till eget utrymme, vänner och aktiviteter.
2016-03-23

  ULJO
Det är äkta kärlek
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP