Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fullständigt förstörd

fullständigt förstörd av obegripligheters händelser i världen
indränkt av eterns människogenererade avskyvärdigheter
flyr jag gråtande ut i skymningen

snubblar min stig mellan klippor tallar och myr
huvudhängande

från ingenstans över mig
kommer
i sin fladdermusflykt
vårens första morkullespel
virvlande runt över och inuti mitt huvud herregud morkulleflykt är väl ingenting för världen
men
för mig blir det
räddningen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-23 20:49



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Otroligt träffande om vår samtid!
2016-03-25

  AgnesP
Tack och lov for morkullespel. Eller andra räddningar när världen är obegriplig.
2016-03-24

  Per Teofilusson
Visuell dikt: ett rasande hasplande snubblande som river sönder kläder och hud avbryts tvärt av morkullan.
2016-03-24

    carinamnm
Gripbart.Tack!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP