Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett blottat hjärta är vackert, men ack så oändligt sårbart

 

Ja 

min vän

så är det nog

ibland är Kärleken

underbart ljuvlig och härlig

men obesvarad blir det hjärtesorg

önskar att livet bara vore så enkelt

så jag kunde öppna bröstkorgen min

lyfta ut mitt pulserande arma hjärta

varsamt svepa om varmaste täcke

och lägga skyddat in i mitt skrin

in där bara jag har tillträde

men då fylls tomrummet

i mitt längtans bröst

ekande av saknad

så även nu om 

rädslan finns

kan jag ej

göra så

nej

§




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-24 02:05



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Sorgligt vackert och så sårbar en människa känsla och i hjärtat man bär.....
Droppformen som en tår eller liknande..du kan du! med orden rita känslan..Ojoj!
2016-03-25

  Fem hjärtan VIP
Vackert i form och text!
2016-03-24

  mike irow
bildskapande och
vackert...
2016-03-24

  Nils-Robert
Super!
2016-03-24

    ej medlem längre
Fantastiskt hur du kan forma dina texter till vackra bilder och ändå inte förlora värme, sorg och medmänsklighet.

Det är en fröjd för öga och själ ditt konstnärliga författarskap

Tack
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP