Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 24.3.2016 blev tanka

 

 

snö och is borta!

tussilagopromenad

i fjolårsgräset

trots svikna förhoppningar

ger morgondagen nytt hopp

 

2016-03-24   21:39

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-24 20:38



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ja, äntligen är det vår ...
Önskar dig en fortsatt fin påskhelg!
2016-03-26

  Bossepoet från Österbotten
Som en tanke en vacker
Tanka till våren.
2016-03-25

  Eva Langrath VIP
Fint att få följa med på din på din promenad
2016-03-25

    ej medlem längre
Tänka att våren är så viktig i vårt Norden. Att den kompenserar oss för den långa mörka vintern. Du fångar känslan väl
2016-03-24

  Gisela Nordell
ger mig hopp om våren och livet!Tack.
2016-03-24

  thyra
Fin tanka om våren. Gillar "tussilagopromenad" med alla sju stavelserna i ett ord.
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP