Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden Bild Google.


Världen och pengar

Våran vackra värld vart är den på väg.
Alla människor måste tänka att alla krig
tar slut och tänka på en bra framtid för
alla människor.
Krig för med sig så mycket lidande för människorna.
Önskemål för mig är ta bort pengarna från hela
världen så människor och djur får bra på jorden.
Djuren behöver sjukvård och många har inte råd
med sjukhusresor.
Alla har inte mat och då är det synd om människor
och djur.
Allt som människorna har hittat på är skadligt
t.ex. plasten m.m.
Jag hoppas att människorna kan hjälpas åt att
ta bort pengarna.
Det är en bra början att få gratis tidningar redan nu.
Hoppas på en bättre värld på något vis men att det blir
bättre än var det är idag är mitt önskemål.
GUD välsignar världen.
Välkommen Jesus till jorden.

MaRit-MaRitza LöfRoos.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-25 10:35



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Läs madame Kolontaj! Sovjetisk ambassedör i Stockholm på 40 talet.
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos