Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag ville berätta mitt minne men för vem? Det som inte är helt kan man dela" är taget ur en bok, vilken kommer jag inte ihåg.


Delade

Springa utför branta backar för att ramla
Jag behöver något varmt
Jag behöver någon varm
Behöver hud mot hud nära nära

Dina fingrar letar efter något i snön som försvann under isen
Dina fingrar letar efter min rygg som var stark som var svag

Jag ville berätta mitt minne men för vem? Det som inte är helt kan man dela

Springa sakta gör att slippa gå snabbt
Bilar påminner mig om att jag tävlar med ingen annan än mig själv
Jag behöver något som kan visa en annan sida av verkligheten
Väcka mig och söva mig

Jag ville berätta mitt minne men för vem? Det som inte är helt kan man dela

Att bli ett med verkligheten är det enda jag egentligen behöver
Vara i mitt eget skinn
Vakna och känna mig själv

Vi som inte är delade men kan inte bli hela




Fri vers av Sofia Rydhard
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 11:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att bli ett med verkligheten - Hurudan är din Verklighet? Alla kan inte flyga - men endel av oss kan. Jag kan flyga när jag vill - Vart jag vill, men inte med jumbojet. Behövs inga flygplan, Bayliners, sportbilar men ibland behövs en viss andlighet och en levande fantasi.
Tack för dina tankeväckande tankar :)
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard