Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren och Glad Påsk!


Kärlek i luften



En vacker tröst
smältande snö står i tö
Vårljust och skimrande vackert
Det börjar likna vår

Dagsmejan syns
Solen kysser livet varmt

Mild och ljus
Är eftermiddagens bleknande ljus
ger längre slut på dagen
fåglar med vackra vårkittlande kvitter
nattens måne gul och grann

Känslan mer kärlek i luften
Vaknar nu till liv




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 19:37



Bookmark and Share


  mike irow
känslan lyser genom dagen
och sol förnimmar kvällens
kärlek---vackert!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"