Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödgrävaren

Dödgrävaren stirrar sig blind,
På ondskan som sakta gräver sig upp
Han tar dina mått, och sätter sin spade i arbete

Han gräver, han gräver
Tills mörker är det enda som finns att skåda

Ditt kors vilar tryggt på ditt kalla bröst,
Men ingen gud håller dig kär

Han gräver, han gräver
Tills mörkret fått tillbaka sin hövding




Fri vers av Syndafallet
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-25 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet