Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottlossning utan offer

Jag tog upp boken, bläddrade för snabbt.
Jag såg aldrig raderna mellan texten,
Jag missade din slutkläm.

Önskan blev till förtvivlan,
När du stängde din sargade dörr.
Du tackade nej till min sågade kropp,
du tackade nej till mina för gamla känslor.

Ungdomskärlek utan slut,
Det var det vi lovade varandra.
Men när skeppet slås sönder framför dina ögon,
Då är det lätt att vara efterklok




Fri vers av Syndafallet
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-14 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet