Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i samspel

Jag ger mig av på en resa utan slut.
Ett becksvart mörker, som äta dig inifrån och ut.
Hängsnaran känns betryggande,
Dåraktigheten känns betryggande.

Jag lämnar denna stad - Staden av mögel och rakblad.
Jag lämnar denna stad - Staden av kvicksand och brutna nackar.

Skogsvägen leder mig mot den plats,
Där skuggorna och jaget dansar i samspel.
Träden viskar sakta mitt namn,
Och snart, snart är jag där.

Jag lämnar denna stad - Staden som stinker rått kött.
Jag lämnar denna stad - Staden som blev mitt öppna sår.

På återseende.




Fri vers av Syndafallet
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet