Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misantropins vägledare

Tusen frågor,
Men inga svar.
En förnekande dvala, så svart!

Jag önskar dig år av olycka,
Jag önskar er alla en kraftig överdos.

Misantropins vägledare,
tills hatet äter upp oss inifrån.

Hur kan du någonsin påstå att du älskar någon,
utan att du har hatets sargade händer runt din hals?




Fri vers av Syndafallet
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-23 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet