Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruinernas barn

De svarta orosmolnen slöt sin varma hand kring himlavalvet.
Solens fattiga strålar gjorde allt i sin makt för att tränga igenom,
Men kraften fanns inte där.

Den svarta stigen tornade upp sig,
Bland ruttna träd och knutna händer.

Stanken av död,
Stanken av en trasig jord.

Grenarnas varma armar sträckte sig upp mot skyn,
Beslutsamt och fri från den genomgripande rädslan.

Upp till kamp




Fri vers av Syndafallet
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-21 16:37



Bookmark and Share


  alvljus
Det är något med ditt val av ord som fångar mitt intresse och håller det kvar. Jag bokmärker din text så att jag kan läsa om den många gånger. Jag gillar den skarpt!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet