Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människornas idioti

Vattnet slutar aldrig att tysta,
Det irriterande ljudet av liv i rörelse.
Människors okunskap,
Människors idioti,
Födde upp en nation i krig.

Kasta bort din kärlek,
För en uns av lycka.
Kasta bort din älskade man,
För en uns av olycka.

Känn svärdet genomborra ditt anlete,
Känn människornas idioti ta över rodret




Fri vers av Syndafallet
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-18 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet