Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjud upp till dans

Syndaren ska vakna upp
med en obarmhärtig törst efter mer.
Rädda sig den som kan,
När våren blommar upp till intet.

Ångesten är min ledsagare,
oron är min karta.
Piller efter piller,
löfte efter löfte.

När våren blommar upp till intet,
Så bjuder ångesten upp till dans




Fri vers av Syndafallet
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 21:37



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Starkt berörande
fastnar extra för :

Ångesten är min ledsagare,
oron är min karta.
Piller efter piller,
löfte efter löfte.

Orden träffar själen på mig!
Ser fram emot att kika på fler av dina texter!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Syndafallet
Syndafallet