Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irmelin


Hon viskade vackra ord
skapade för att älskas
och sjöng egna små kärleksvisor
du aldrig ville höra


Så lycklig i sin egen tro
på framtiden


Hon visade dig
konstnärens fantastiska landskap
målade på sin kropp
men du brydde dig aldrig 
om att varken se
eller beröra

Rädslan att mista
förvrängde dina tankar


Hon älskade livet
som du lärt dig att hata
så hennes äkta glädje och kärlek
kunde aldrig nå ditt hjärta


Ändå var det
hennes enda önskan



Ständigt gav hon sig själv  
till kropp och själ
men girighet kräver mer
mycket mer än så
för just hon var ljuset
du ville dra ner
i ditt mörker


Men inte ens du kunde
släcka gnistan i hennes ögon


Alla andras blickar sa
att du måste låta henne gå
men med vitnande knogar
knöt du henne än hårdare
till dig


Vackra Irmelin...


hon var livet självt
som du till sist förlorade




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-25 22:38



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vacker gripande poesi!
2016-03-29

    ej medlem längre
"Så lycklig i sin egen tro
på framtiden"

Den förälskades sinne och blick i denna mening, underbart. Underbar text.

Tack
2016-03-28

  Fem hjärtan VIP
Gripande och mycket vackert skaldat!
2016-03-26

  mike irow
oändlig
vacker
dikt
en saga ur livets rötter..
2016-03-26

  DominiQueen
BOKMÄRKS! Känns ju som min saga :-) Tack!!!
Ljus & Kärlek
DS
2016-03-26

  DominiQueen
Ryser.... Oj... Du beskriver ju en fas ur mitt liv..

Oj detta råkar många ut för.

Så oerhört fint och målande formulerat, ska visa en vän som vet allt, hon kommer bara gapa av förundran över denna text.

Tack.

Namaste fina älskade Änglasyster
DominiQue
2016-03-26

  Nils-Robert
En gripande text. Sorglig men så poetiskt skriven.
2016-03-26

  Karina"Kia"
Att förgöra och fallit offer för!

Starkt skrivet beskrivet och sorgligt vackert på en väldig stark person.
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP