Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförstånd

Vad är det för mening med
att försöka förklara

När du ändå inte
vill förstå




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 01:49



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Kanske jag själv vill förstå
Att jag är unik och ser modejord kval
På ett ananat vis
Enkel mening men väldigt bra fångat
En fråga som jag ställt mej själv många gånger
Men nu fick jag orden
Tack
2016-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Den frågan vill jag ställa till ett antal personer här.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan