Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sött är gott ....


DETTA FÖRBANNADE GODIS

Godis är gott
Godis på längden och på tvären
Godis i olika sorter

Påskharar , Tomtar , Döskallar , Kinderägg
Mjuka , Hårda men ack så goda

DETTA FÖRBANNADE GODIS

Godis är gott
Godis på längden och på tvären
Godis i olika sorter

Godis är sååååå GOTT ........




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-27 14:00



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Till alla hälsofreaks som läser din text
och har synpunkter kan jag bara säga
- Även själen behöver näring ...
eller som Mae West myntade
- För mycket av det goda
kan vara alldeles underbart ...
(även om det kanske inte var just godis hon syftade på så ser jag analogin i det hela ...)

2016-04-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt att du "skriver av dig".
Hoppas det hjälper.
Ha en skön vår.Med eller utan socker.

TBG.
2016-04-02

  Solstrale VIP
Så påskaharen har varit hos dog också, så himla gott du skriver! Roligt! Och så rätt! Du äger!
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle