Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröda Vatten


Taktfasta slag från en trumma 

hörs eka över haven 

över blodröda vatten 

stävar drakskeppet framåt 

Taktfast sänks årorna 

ned i vattnet 

 

för skeppet framåt hemåt 

över blodröda vatten 

hem till Valhalla

Odins salar välkomnar 

dessa fallna krigare 

 

på väg hem 

över blodröda vatten 

trumman slår ett sista slag 

dom är hemma .. 

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-04 20:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det här gjorde du bra! Kul att du skriver då och då. Spännande tema blodröda vatten, och det känns att du tänkt igenom texten och arbetat med temat. Bra jobbat!
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle