Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


Vad töväder vaskar fram

 

för den med skidor

vaskar töväder fram

missmod

 

för den med trädgård

vaskar töväder fram

hopp

 

vaska vaska

när det slaska

likt lågan gör

ved till aska

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-20 09:52



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Töväder ger hopp om att slippa broddar
2021-02-20

  Susen VIP
Snöslask ger plural känslor. Kluvna
2021-02-20

  Elaine.S VIP
Så jag olika kan man se på tö-väder. I mig föds det hopp :)
2021-02-20

    Lena Staaf VIP
Jo, men trist är det att det vanligtvis ska slaska lagom till sportlovet.
2021-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP