Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… hur tar man sig vidare när man nått vägs ände? utforskar språkets formaliteter och begränsningar tillika möjligheter i denna lilla trilogi…


VANDRA del: 1 av 3

... när hon hade vandrat vägen fram mötte hon vägs ände... ingen början fanns att gå till och inget slut... hur kommer det sig nu när hon nått vägs ände... kom det en ny början nu eller måste hon vända om... orkade hon ens vända om och gå lika långt tillbaka... en illustration eller en metafor... var tar den vid hos mottagaren... börjar bilden formas utav orden eller formas orden utav bilden... hon kunde bara inte orka mer... hennes läppar sved i stormvinden... en torr kall hård vind... hon steg ned i ett dike och lade sig att sova...




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-06 09:29



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Det ska bli jätteintressant att läsa del 2 och 3 i denna historia.
Tankarna och känslorna denna del ger mig är att för mig finns ingen Vägs ände... Antingen kan jag vända om och gå tillbaka och få den utsikt som fanns mot ryggen, vilket ger nya perspektiv och tankar och ageranden (gro och växande) eller också gör jag min egen väg där den jag gått tar slut. Vilket ger helt andra intryck och lärdomar.....
Oavsett är det jag som väljer och tar besluten och fortsätter skapa "min" väg.
2024-04-18

  Bengt H VIP
Åh, ja, så är det nog, många förtvivlar och ger upp!
2024-04-17

  Bodingen VIP
Kanske dags ta en omväg? Dock svårt i väglöst land...
2024-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Ta nya friska tag är ju ett slitet uttryck, men det är nog det som personen i texten behöver göra, fast först efter att ha funderat ut hur. Ibland kommer energin från oväntat håll, skall bli spännande att se fortsättningen.
2024-04-07

  Blomma-Stjärna VIP
sov på saken - !
2024-04-06

  Öknens Ros VIP
Vända tillbaka eller fortsätta? Sova på saken? Men i ett dike...?
2024-04-06

  WyS VIP
Intressant!
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP