Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar......

Jag väntar på vår älskade vår
medan stjärnor vandra och nätterna gå

Du är väntad

Höra vindarna sjunga
väcka skogarna till liv
ger kraft och inspiration

Sträck på dig
ta mark och gör gott

Du bär hopp

Välkommen Du

Älskade Vår




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-27 18:42



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Livgivande hoppfull och glädjande text som liksom spritter inuti kroppen. Härligt beskriven väntan som är värd sin väntan. Fotot både förgyller och förstärker din fina text.
2016-04-02

  Lars Hedlin
Så fint skriftat
2016-04-01

  mike irow
vacket
dikt
mjuk som våren själv
...sträck på dig
ta mark och gör gott...
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"