Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ett serum

det finns ett serum

ingen ännu upptäckt

mot våld i alla former

 

det finns en brygd

ingen ännu jäst

mot hopplöshet

 

det finns en ört

ingen ännu hittat

som läker svår leda

 

men dödligheten

biter inget på

vad jag vet




Fri vers av andrasidan
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan