Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vill älska en poet

 

 

"Du, underbara man

med talets fantastiska gåva

en ordens mästare

född med poesin sjungande, 

pulserande i ditt blod

så hjärtat fylls till bredden

av kärlek"

 

                 

Du gör mig helt galen

näst intill vansinnigt hopplös

av trånande kärlekslängtan

som får all vett och all sans

att på ett ögonblick

försvinna

 

 

Så oåtkomligt lockande

skönhetens själ i skapandet

med inbjudande, kittlande tankar 

fyllda av ljuvligaste poesi

vars magiska snirklade ord

har förtrollat mig

 

 

Låt mig innerligt få smaka,

stilla min vilda hunger och törst

låt oss dricka ur kroppens

sinnligt väldoftande kärlekspoesi

ge mig en natt av alla dina vackra

så mitt förälskade hjärta

får vila intill ditt...

 

 

                                 ...Du, min älskade store poet

          

       




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-27 22:42



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Dessa ord virar sig kring hjärtat likt smekande silke, och jag hänförs av denna sinnligt kärleksfulla förklaring!

Blir alldeles mjuk inombords, och önskar i sanningen att personen känslorna riktar sig emot får ta del - för det här är en poetiskt vass pil, som vore den avfyrad från Amor själv, och träffar mitt i hjärtats känslospektra.
2016-03-30

  Peter Olausson VIP
så fin, så het!
2016-03-29

  Ninananonia VIP
Vacker hyllning...
2016-03-29

  mike irow
grep vid kanten av
och gungar
hjärtat
breder ut
vårmatta av ljusfjädrar
för ögat ditt
kropp
2016-03-29

  Fem hjärtan VIP
Underbar din passionerade dikt!

2016-03-29

    AgnesKenshin
själv hoppas o tror jag på min motpol.. en som kanske inte har talets gåva, men ack sååå mkt mer av annat :D..

underbara ord av dig!
2016-03-28

    ej medlem längre
Vilken glöd, vilken passion och kärlek du får fram här. Man riktigt ser och känner din längtan i denna kärleksförklaring.

Tack, underbart.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP