Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En familj


Jag landar alltid i min familj
i mitt ursprung

Här har jag mitt andrum
och min kärlek

Jag landar inte alltid perfekt
långt ifrån perfekt faktiskt

Men det gör inget

Det är det som gör oss till familj




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-28 00:19



Bookmark and Share


  erkki
Bra slutsats!
2016-03-28

  KYREUS of Sweden
Exakt!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP