Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koka kärlek på en spik och vråla av dödsångest


Många människor är obarmhärtigt korkade, tror de kan koka kärlek på en spik och vråla av dödsångest, då de är brända redan innan de hunnit känna smaken.

Tokarna blir lyckliga igen när de får diagnosen som ett brev på posten. Det är status i att förstå sig själv, ha adhd eller helst ett helt tåg av bokstavskråkor att skryta om.

Det är bara det att idioterna drabbas av storhetsvansinne, försöker finna kärleken i en höstack och när de äntligen hittar ut har partnern bytt sexuell läggning.

Gud bevara mig väl, det är inte så lite deprimerande att vara intellektuell i dumbommarnas paradis. Inte blir det bättre, då ännu en galning kysst en groda och åkt dit för djurplågeri.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-28 12:13



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Anar vårkänslor ...
2016-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Flera käftsmällar utdelade i denna förnämliga satir om människans hanterande av sitt varande.
2016-03-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att avläsa reaktioner på individs som man vill inledas relation med det är så synd av människorna som är inte kapabla avläsa kompatibilitet.

det är inte bra informera vad man tror av denne latenta läggning, den människa blir ännu olyckligare när upptäcker själv vem man är.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP