Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSYNLIG.

Ljudlöst vandrar jag genom livet
Mina ögon ser allt som sker
Jag ser människorna
Hör deras sorglösa skratt
Jag vill vara med!
Vill känna värmen och gemenskapen!
Men jag är osynlig
Som ett spöke
Ingen ser min utsträckta hand
Ingen känner min längtan efter närhet
För jag är osynlig
Nu och för alltid




Fri vers av Linda Åkesson
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-28 15:40



Bookmark and Share


  Connie
Väldigt bra text! Känner igen mig även här! Med hjärtat kan man se det rätta. Det som är väsentligt är osynligt för ögat.
2020-08-05

    Jag är fan större än Sartre VIP
Rymden är ack så förbannat stor. Ack ja.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson