Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är slutet?

Jag har slutat kolla
slutat se över axeln
Jag har slutat tramsa
slutat kontrollera
Jag har slutat bry mig
slutat lyfta fingret
Jag har slutat sucka
slutat trampa ner dig
Jag har slutat fråga
slutat kolla tiden

Jag har slutat med allt det där
Slutat med det som hör till

Slutat med det som gör oss
till bara och enbart oss.








Fri vers av Mirja Johansson
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-28 21:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det blev starkt och snyggt!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson