Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behandlar även mitt mörker


Min grotta

mörker i kontrast till ljus
jag vill dominera
bara en liten stund

arg
karg
tuffsig varg

det är en aning mörkt
frustration, demonstration

sorg
borg
trasig korg

då mörker finns
kanske ljuset kan existera
i min grotta








Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-31 07:38



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP