Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre tomhet....

Vad fyller man tomheten med

Inre tomhet som ett eget ultraljud
Livet utanför linjen
"Linus på linjen"
Vem är pennan till livet

Ängslig av att det aldrig tar slut
mellan evig och evighet
Ett fall från denna höjd
att färdas
in i inre tomhet

Om du vill!




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 20:08



Bookmark and Share


  mike irow
dina frågor sjunker djupare och djupare
pulserar obundet som ljuset
vibrerar
i flodernas stigning
för att ge val
ett fri val---bravooo!
2016-04-07

  Lars Hedlin
Berör inom
2016-04-01

    ej medlem längre
Dina ord griper tag och väcker känslor om livet och döden och meningen däremellan...
2016-04-01

    ej medlem längre
Andra och strofen är väldigt nyskapande! Gillar "som ett eget ultraljud..." Slutet är oväntat men på något sätt frigörande! :-)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"