Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det får du aldrig tillbaka...


Något lånat är gömt under hennes kudde

 

Ja

detta är

tillägnat Dig

mannen med stort M

allt som är Du dröjer sig kvar

i hennes längtans gyllene gömmor

en ständig påminnelse fylld av vemod

om det ljuvligt vackra som en gång var

men som aldrig någonsin mer kan bli

då hon har förlorat sig själv 

och sina drömmar

 i saknaden 

efter 

Dig

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-01 00:15



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Den fångade mej till tankar
Om de var mening
Så sitter jag fast
2016-04-02

  Lars Hedlin
Berör
2016-04-01

    ej medlem längre
En målande vackert dikt där man ser hur sorgfyllda tårar väter kudden.

Tack


2016-04-01

  Nils-Robert
Så rörande vackert.
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP