Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etta tvåa - en drömraga

 

Förste mannen han var störst

styrdes av en stadig törst

inte fager men rätt stark

uppväxt invid Folkets Park 

sög ut märgen med en kyss

somnade, fast vaken nyss

 

Andre mannen han var ung

lite sliten, inte tung

håret lent och rött av henna

gav sig inte alls till känna

morfar gav honom ett nyp

väck upp grabben med en sup!




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-01 08:13



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Henna/känna-raderna riktigt suggestiva!!
2016-04-02

  Anya VIP
Härlig text om möten med män. Jag blir nästan avis. Vill också drömma så. Ska tänka på din text när jag somnar i kväll.
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X