Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på att


Alla är lyckliga på FB

Utom jag
Men solen
Skiner på mig…




Fri vers av Federico Romano
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-01 16:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med en sol som ger ljus och värme...
2016-04-02

    Dan Myrbeck
Bättre med sol
än FB!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano