Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen du vet ...


Behöver få ...

... lite mer tåtamod ...

Ty att invänta dig
är ett rent helvete för mig ...

... även om jag vet
att när jag väl 
får vara med dig
blir det rena himmelriket för mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-01 21:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att ha tålamod när man väntat länge...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP