Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att...

Jag önskar jag älskade dig
när solens strålar värmer min hud
Jag önskar jag saknade din kyss
när vinden susar förbi
Jag önskar du sov bredvid
när du ständigt finns i min tanke
Jag önskar du höll din hand i min
när tomheten ekar
Jag önskar du såg mig
i den tanke jag vill
Jag önskar du var min man

Men...




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-04-02 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen