Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att drömma om vanliga ting som inte finns för mej


festmö på mitt besök i dag

i dag vaknade jag tidigt pigg och glad det är en bra dag 

min älskade festmö har varit på besök  och helat mej 

 

från sorgen till glädjen som hon alltid gör med mej 

när vi ses en kort timme men nu sitter jag här ensam 

 

igen med hennes smekningar kvar känslomäsigt på min 

kind och hennes doft kvar i minnet jag vill ha mer jag 

 

vill ha allt det vi pratade om när jag får mina permissioner 

till sommaren grillen på uteplasen katterna picknickar 

 

bada sola allt allt till sammans bara hon och jag alla drömmar 

vi pratar och lever för i besöks rummet små enkla saker som 

 

många tar förgivet är så stort och långt i från mej  men i dag 

var min älskling på besök och vi drömde om allt ni har till sammans 

 

jag känner mej så lycklig i dag 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 320 gånger
Publicerad 2016-04-03 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten