Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektiv

här inomhus
i vårt hem
känner jag av sinnesstämningen
den hos mig och min hustru
0ch
det är mycket viktigt att hon har det bra

utanför huset
nere i backen
intresserar mig gräsets grönskande
blomstrens växt och hur det går för vår trast när den söker mask

längre ner
vid myren där rådjuren brukar gå
studerar jag i kikaren hur sälgblommen vill slå ut
och
därbortom
på fjordens vatten
avläser jag vindens färd
och slutligen
bortom Kälkerön
ser jag Tjörn

dit är det långt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-03 17:49



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin reflexion!

Glad vår! TBG.
2016-04-10

    ej medlem längre
intressant och bra skriven text
om naturen.. men det slår en också
att där i hemmet, i vårt hem, känner
du sinnesstämning.. att hustrun har
det bra.. och där utanför huset, där i
det vida ser du ett annat liv/mer liv..
men att färdvägen dit är lång..
2016-04-03

    Sefarge VIP
Vinlande.svindlande
Diktfärd genom Bohus. ..
Tack!
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP