Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


voodoo light

 

flyttstädning hos farfar

jag hittade en afrikansk trädocka

som jag gjort i slöjden

två centimeter längre än jag

brett grin smala höfter kort kjol

 

jag fick lov att spara dockan

men maken vägrade sätta henne

som vakt i klädförrådet

 

 

sen vällde kollegorna in

sura miner över glömda namn

jag letade i två bilar efter mina pengar 

ingen av dem var min och pengarna borta

den blå Volvon föll på sidan 

 

låg flickan kvar i vaggan?

hade jag glömt att amma henne?

jag knäppte händerna och bad




Fri vers av Nanna X
Läst 209 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-04 07:12



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Skön text som landar som ett knallpulver och mjukt uppfordrande barnleende!
2016-04-06

  Inkarasilas
Oh dear, blev smått nervös och tittar mig över axeln, den där dockan, din farfar och volvon. Väntar på upplösning som stämmer bättre än den min hjärna vill spela upp nu (onda dockan scener a la brutal) Voodoohoodoo, finfint på kvällskvisten.
2016-04-04

  TrollTörnTrappan VIP
Väcker förundringar! Vem vaktar lämpligast vem?? Har du slöjdat henne i vaket tillstånd också? (mindre lång då?) Var även kjolen av trä?
2016-04-04

  i af apa
jag är alltid svag
för voodo...!
2016-04-04

  Ingela Svenson VIP
Oj, nu kom allt på en gång! Vad är det man glömt? Allt man måste göra i livet verkar det som?
2016-04-04

  objekt3
frustrationen som lämnar kroppen och du går från rödblå till gulgrön- Grattis! ;)
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X