Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Mollackordet

Pianot har tystnat för gott
inga historier kvar att berätta
inga melodier att lyssna till

de slitna tangenterna
har tappat sin klang
saknar barnens nyfikna fingrar

dammråttorna överlevde
och vann kriget
om strålkastarljuset




Fri vers av J P
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 16:30



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hum. så blir det då o då...
2016-04-04

  Solstrale VIP
Pianots tangenter gör ingen musik, hammaren sitter och trycker där bakom, vill inte slå... Den kanske tröttnat på att slå... Damråttorna kanske gjort uppror? Jätte fint frammanat!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P