Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan aspekt på specifikationerna kring Affirmationsprocessen ...


Längtar få känna kärleken ...

... den dag
då den ej främst handlar om
styrka, distans och frekvens
utan mer
om innebörd och mening
så som den kan vara 
och så är
när den får full frihet
då vi är nära tätt intill
i allra innerligaste 
mest underbara ljuva förening ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-04 18:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan finns där alltid...ömt och fint...
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP