Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bortom alla gränser...


Någon hade gått hårt åt med yxan i hennes själ

 

Då det förflutnas sår
fyllt av sorg  

slets upp, våldsamt blottades

gränslöst sargat
djupt genom kött och ben

illaluktande skamfullt

blev allt så oerhört tydligt
och smärtsamt

att hon slöt sina ögon
för att aldrig öppna dem igen

men hans värme
och aldrig sviktande kärlek

fick henne att vända

åter

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-06 00:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så berörande sen vackert skrivet om kärleken och helande krafter
2016-05-28

  DominiQueen
Så vackert om kärlekens mirakel
2016-04-08

  mike irow
det var.... fan fint och starkt!
2016-04-07

  Leo Rudolphzon
såren kommer läkas och de blir ett ärr
Man finner sig själv och försöker bli vän med sig själv
De svårt i läkande processen är
Våga en gång till att tro
Bra fångat
2016-04-06

  aol
En dikt som grep tag i mej så vackert skaldat
2016-04-06

    Peter Söderqvist
Brutal men ett lyckligt slut.
Nästan som en törnrosa saga.
2016-04-06

  Nils-Robert
Å Alysse, du skriver så fin dikt. Jag slutar att andas. Tårar tränger på.
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP